ΑΘΗΝΑ
01:46
|
08.09.2024
Η παθούσα κατήγγειλε πως αιτία του ξυλοδαρμού ήταν ότι δεν του άρεσε το φαγητό, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά βίας εις βάρος της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 2 ετών καταδικάστηκε ένας 37χρονος άνδρας στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της συντρόφου του.

Μάλιστα, η παθούσα στην καταγγελία της είχε δηλώσει πως ο 37χρονος τότε σύντροφός της, της επιτέθηκε επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που του μαγείρεψε.

«Με αφορμή το φαγητό που έφτιαξα και δεν του άρεσε άρχισε να με χτυπάει με χαστούκια στο πρόσωπο. Προσπάθησα να ξεφύγω και έτρεξα προς την εξώπορτα, όμως μπήκε μπροστά μου και με άρπαξε από τα μαλλιά. Κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμα και βγήκα στον δρόμο ψάχνοντας για ταξί. Τα χείλη μου έτρεχαν αίμα», ανέφερε συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς στην κατάθεσή της,

Η ίδια δεν παρέστη στη δίκη και η κατάθεσή της διαβάστηκε στο δικαστήριο. Κατήγγειλε δε, ανάλογα περιστατικά βίας εις βάρος της από τον ίδιο άντρα και κατά το παρελθόν. 

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε την πράξη, αλλά αρνήθηκε ότι ο λόγος για την αντίδρασή του ήταν το φαγητό, κάνοντας λόγο για προσωπικής φύσεως διαφορές, που πυροδοτούν κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ τους. Η ποινή που του ορίστηκε είναι εξαγοράσιμη για 10 ευρώ ημερησίως.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα