ΑΘΗΝΑ
01:19
|
08.09.2024
Τα πικρόχολα σχόλια της Έλενας Ακρίτα για το ντύσιμο της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου άναψαν φωτιές.
ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση με στόχο την γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα εξέδωσε σήμερα το απόγευμα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις αποδοκιμασίες τής έναντι της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, για το ντύσιμο μίας δημοσιογράφου στη δεξίωση που έγινε χτες το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

«Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα επιτίθεται με χυδαίο τρόπο σε γυναίκα δημοσιογράφο για τις ενδυματολογικές της επιλογές» σχολίασε νωρίτερα σήμερα η γραμματέας της Ν.Δ. Μαρία Συρεγγέλα και συνέχισε την έντονη αποδοκιμασία της κατά της Ε. Ακρίτα εκτιμώντας πως η τελευταία υπαινίχθηκε «το ανήκουστο: ότι η αντικειμενικότητα και η αξιοπιστία της δημοσιογράφου, συνδέονται με κάποιο τρόπο με τα ρούχα που φοράει! Είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από μια βουλευτή Επικρατείας και θεωρώ αυτονόητη την καταδίκη τέτοιων απόψεων από σύσσωμο τον πολιτικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο».

Μαρία Συρεγγέλα

Κατά την ίδια «οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του «πολακισμού» που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγοντας αναφέρει: «Κυρία Ακρίτα είστε σίγουρα αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδια για τα δικαιώματα και την ισότητα;».

Τι απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση σε αυτή τη φράση με ανάλογο τρόπο έδωσε το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κυρία Συρεγγέλα, είστε σίγουρα γραμματέας της ΝΔ; Γνωρίζετε πως στο κόμμα σας έχουν βρει φιλόξενη στέγη τσεκουράτοι ακροδεξιοί, που μάλιστα κατέχουν κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις, ή πως έχει στελέχη που διατυπώνουν ακραίες ομοφοβικές θέσεις και παραμένουν βουλευτές;

Γνωρίζετε πως στελέχη της ΝΔ διατυπώνουν εμφυλιοπολεμικού τύπου θέσεις κατά της αριστεράς; Μήπως έχετε υπόψη σας πως το κόμμα σας δεν πράττει τίποτα προωθητικό για τα ζητήματα της έμφυλης βίας, αρνούμενο π.χ. να αναγνωρίσει νομοθετικά τον όρο γυναικοκτονία; Χωρίς καν συγνώμες, το δόγμα της τοξικότητας και της αδιαφορίας για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Νέας Δημοκρατίας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα