ΑΘΗΝΑ
01:20
|
08.09.2024
Η 32χρονη νωρίτερα είχε ισχυριστεί, ότι την άρπαξαν και την βίασαν τέσσερις άνδρες.
Της επιτέθηκαν, χθες στις 11 το πρωί, σε παραλία στην Αντίκυρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα το πρωί (25/7) έγινε γνωστή η είδηση, ότι 32χρονη έπεσε θύμα αρπαγής και ομαδικού βιασμού από τέσσερις άνδρες χθες (24/7), το οποίο και κατήγγειλε, στην Αντίκυρα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα αρχικά, στους αστυνομικούς, είχε δώσει ραντεβού στις 11 το πρωί σε παραλία της περιοχής με άνδρα που γνώρισε το προηγούμενο βράδυ μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, αλλά όταν έφτασε στο συμφωνημένο σημείο της επιτέθηκαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο.

Όπως κατήγγειλε αρχικά η 32χρονη, οι τέσσερις άγνωστη την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία όπου και την βίασαν ενώ στη συνέχεια την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή.

Απίστευτη ανατροπή

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση βιασμού στη Λιβαδειά, αφού όπως παραδέχθηκε η 32χρονη στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα, παρουσία ψυχολόγου, είπε ψέματα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες, για τους οποίους είχε ισχυριστεί ότι την απήγαγαν.

Είχε προηγηθεί η άρνησή της να εξεταστεί αν και της επιδόθηκε παραγγελία για κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση, ενώ στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα συνελήφθη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα