ΑΘΗΝΑ
01:35
|
08.09.2024
Το 39% των ενηλίκων στις ΗΠΑ ανησυχούν όλη την ώρα ή έστω τον περισσότερο καιρό  για το εάν θα φθάσει ο μισθός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέσσερις στους 10 Αμερικανούς ανησυχούν καθημερινά γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τους βασικούς, ανελαστικούς λογαριασμούς και τα απαραίτητα αγαθά που πρέπει να έχει το οικογενειακό τραπέζι αναφέρει νέα δημοσκόπηση του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Όπως επισημαίνεται, το 39% των ενηλίκων στις ΗΠΑ ανησυχούν όλη την ώρα ή έστω τον περισσότερο καιρό  για το εάν θα φθάσει ο μισθός για τις βασικές ανάγκες. Παραδέχονται πως για να τα βγάλουν πέρα κάνουν δύο ή και τρεις δουλειές, κάνουν περικοπές στη χρήση του αυτοκινήτου και πληρώνουν περισσότερες αγορές με πιστωτικές κάρτες γιατί δεν έχουν αρκετά χρήματα.

Το ποσοστό αυτό ανεβαίνει σε φυλετικές μειονότητες, φθάνοντας το 52% στους Λατίνους και το 46% στους Αφροαμερικανούς.

Πάνω από το 55% των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως βγάζει το χρόνο λιγότερα από 50.000 δολάρια και πως ανησυχεί για την κάλυψη βασικών εξόδων.

Αυτά ενώ οι αμερικανικές στατιστικές καταγράφουν ρεκόρ χαμηλής ανεργίας και μείωση του πληθωρισμού καθώς οι δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί όχι μόνο δεν νιώθουν καμία βελτίωση στη ζωή τους, αλλά αντίθετα τη βλέπουν να επιδεινώνεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα