ΑΘΗΝΑ
01:34
|
08.09.2024
Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι οι σοροί τους ανακτήθηκαν από την περιοχή της Χαν Γιούνις στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν πως ανέκτησαν χθες, Τετάρτη, τα πτώματα πέντε ομήρων, οι οποίοι, σύμφωνα με το Ισραήλ, είχαν σκοτωθεί κατά την διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, αλλά κρατούνταν για 9 μήνες στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με  τον Ραδιοσταθμό του Ισραηλινού Στρατού, οι τέσσερις από τους πέντε ήταν μέλη των ισραηλινών δυνάμεων και σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια των μαχών στα κιμπούτς. Όλοι τους είχαν κηρυχθεί νεκροί προ πολλού από το υπουργείο Άμυνας.

Πρόκειται για τον 51χρονο Ραβίντ Κατς, από το κιμπούτς του Νιρ Οζ, που σκοτώθηκε πολεμώντας τους μαχητές της Χαμάς, τον 33χρονο Όρεν Γκόλντιν, που σκοτώθηκε στο κιμπούτς του Νιρ Γιτζάκ και τους Κίριλ Μπρόντσκι, 19 ετών, και Τομέρ Αχίμας, 20 ετών, που σκοτώθηκαν επίσης στις 7 Οκτωβρίου στις μάχες κοντά στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας.

Τέλος, η πέμπτη όμηρος είναι η 56χρονη Μάγια Γκόρεν, μια δασκάλα νηπιαγωγείου που, σύμφωνα με τον IDF, σκοτώθηκε κατά την επίθεση στο κιμπούτς του Νιρ Οζ.

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι οι σοροί τους ανακτήθηκαν από την περιοχή της Χαν Γιούνις στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν αιματηρές επιθέσεις τις τελευταίες μέρες, στις οποίες σκοτώθηκαν δεκάδες γυναίκες και παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα