ΑΘΗΝΑ
14:14
|
17.07.2026
Οι οι δύο ηγέτες είχαν συναντηθεί ξανά στο Κρεμλίνο στις 15 Μαρτίου του 2023, όπου συνομιλούσαν για 3 ώρες.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη Μόσχα επισκέφθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, όπου συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του προεδρικού γραφείου Τύπου.

«Με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή. Δυστυχώς, υπάρχει μια τάση προς κλιμάκωση, αυτό το βλέπουμε και αφορά άμεσα και τη Συρία», είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας στον Άσαντ.

«Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο συνολικά και στην ευρασιατική περιοχή σήμερα, η σημερινή μας συνάντηση μοιάζει πολύ σημαντική», είπε ο Άσαντ στον Πούτιν.

Οι οι δύο ηγέτες είχαν συναντηθεί ξανά στο Κρεμλίνο στις 15 Μαρτίου του 2023, όπου συνομιλούσαν για 3 ώρες.. Ο Πούτιν και ο Άσαντ είχαν μια τηλεφωνική συνομιλία στις 23 Μαρτίου 2024, όπου ο Σύρος πρόεδρος καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall, τονίζοντας ότι η Συρία θρηνεί μαζί με τον ρωσικό λαό.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα