ΑΘΗΝΑ
04:02
|
08.09.2024
Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν.
Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ θα πνέουν γενικά στο Αιγαίο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Πιο αναλυτικά, για σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα εκδήλωσης λίγων όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 18 έως 34-36, στη Θεσσαλία από 18 έως 36-38, στην Ήπειρο από 20 έως 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 24 έως 36-38 βαθμούς, στα Επτάνησα από 21 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ θα πνέουν γενικά στο Αιγαίο, αλλά στις Ανατολικές Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και τοπικά στην Κρήτη οι εντάσεις τους θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35-36 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Eπιστρέφει στη Γη το Starliner της Boeing μετά από παρατεταμένη αποστολή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα