ΑΘΗΝΑ
01:57
|
20.09.2024
Ξεχωρίζει ο δεύτερος αγώνας της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών απέναντι στην Ισπανία.
Μπάσκετ, πόλο, τένις, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα και κωπηλασία στο ελληνικό πρόγραμμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συμμετοχές σε έξι διαφορετικά αθλήματα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στο Παρίσι, σήμερα Τρίτη, 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ημέρα θα ξεκινήσει, στην κωπηλασία. ο Στέφανος Ντούσκος που στις 11:10 συμμετέχει στα προημιτελικά σκιφ ανδρών με στόχο την πρόκριση.

Ακολουθεί στις 12 το μεσημέρι η εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι με την Ισπανία -που πολλοί χαρακτηρίζουν ως πρόωρο τελικό- αναζητώντας την πρώτη νίκη της στο τουρνουά που θα αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα, στις 12, πέφτει στην πισίνα της Λα Ντεφένς Αρένα για τα προκριματικά η ομάδα 4×200μ στο ελεύθερο ανδρών (Δημήτρης Μάρκος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ανδρέας Βαζαίος). Αν προκριθεί η ελληνική ομάδα θα εμφανιστεί ξανά στις 11:00 το βράδυ στον τελικό.

Στη 1 το μεσημέρι, στη μαρίνα της Μασσαλίας, ο ιστιοπλόος Βύρωνας Κοκκαλάνης συμμετέχει στην πρώτη ημέρα μέρα IQFoil ανδρών.

Στις 14:30 η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει τη δική της μάχη με την Ουκρανή Μάρτα Κόστγουικ διεκδικώντας την παρουσία της στα προημιτελικά. Νωρίτερα, στη 1 το μεσημέρι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μαζί με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσουν τις Αμερικανίδες Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράφτισκ για το διπλό γυναικών.

Τέλος, στις 20:30 η εθνική ομάδα πόλο ανδρών θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Κατσούρη: Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Basketball Champions League: Μάχη πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Πεντάμηνος αποκλεισμός του τζουντόκα Μάιντοβ επειδή έκανε τον σταυρό του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα