ΑΘΗΝΑ
21:44
|
19.09.2024
Εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε πως διερευνώνται οι αναφορές για ζητήματα που συνδέονται με τις υπηρεσίες της Microsoft παγκοσμίως.
Microsoft
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένδεκα μέρες μετά την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε σε αερομεταφορές και άλλες εταιρίες η ελαττωματική αναβάθμιση λογισμικού της εταιρίας υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας CrowdStrike στο λειτουργικό πρόγραμμα της Microsoft, εκδηλώνεται νέο πρόβλημα αυτή τη φορά  με τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών του Office και υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους (cloud) της Microsoft σε αρκετές χώρες.

Τα προβλήματα επιβεβαιώθηκαν από εκπρόσωπο της εταιρίας που σε ανακοίνωση αναφέρει πως «διερευνούμε τις αναφορές για ζητήματα που συνδέονται με τις υπηρεσίες της Microsoft παγκοσμίως».

Προβλήματα εκδηλώνονται και σε άλλες υπηρεσίες και λειτουργίες του Microsoft 365, που περιλαμβάνει δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Outlook, το Xbox Live,το Word και το Excel.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, χιλιάδες χρήστες είτε δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές,  είτε αντιμετωπίζουν επιδείνωση της σύνδεσης ή της απόδοσης.

 Οι αναφορές για διακοπές στη λειτουργία του Azure και του Microsoft 365 άρχισαν να αυξάνονται λίγο μετά τις 7 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης και περιελάμβαναν εκατοντάδες καταγγελίες ως τις 9:40 π.μ., σύμφωνα με αναφορές χρηστών που συγκεντρώθηκαν από το Downdetector.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Απάτη ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέοι δύο γιατροί και τρεις φαρμακοποιοί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα