ΑΘΗΝΑ
01:51
|
21.09.2024
«Το εγκληματικό σιωνιστικό καθεστώς μαρτύρησε τον αγαπημένο μας φιλοξενούμενο μέσα στο σπίτι μας και μας έκανε να θρηνήσουμε», δήλωσε ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πως θα απαντήσει με αντίποινα στην δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, από το Ισραήλ σε ιρανικό έδαφος, υποσχέθηκε με μια σύντομη ανακοίνωσή του ο Ανώτατος Ηγέτης της χώρας, Αγιατολάχ Χαμενεΐ.

Όπως μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, ο Ιρανός ηγέτης ανέφερε πως «το εγκληματικό και τρομοκρατικό σιωνιστικό καθεστώς μαρτύρησε τον αγαπημένο μας φιλοξενούμενο μέσα στο σπίτι μας και μας έκανε να θρηνήσουμε, αλλά άνοιξε το δρόμο για να του επιβληθεί σκληρή τιμωρία».

«Με την πράξη αυτή, το σιωνιστικό εγκληματικό και τρομοκρατικό καθεστώς προετοίμασε το έδαφος για μία βαριά τιμωρία για το ίδιο και θεωρούμε ότι αποτελεί υποχρέωσή μας να εκδικηθούμε το αίμα που χύθηκε στο έδαφος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από το ιρανικό πρακτορείο.

Τέλος, ο Ιρανός ηγέτης τόνισε πως ο Χανίγια δεν φοβόταν τον θάνατο, καθώς πολλά άλλα μέλη της οικογένειάς του και αγαπημένα του πρόσωπα είχαν «θυσιαστεί για την Αντίσταση». Εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο «περήφανο έθνος της Παλαιστίνης» και στις οικογένειες, «για τον θάνατο του ηγέτη της αντίστασης και του συντρόφου του» στην επίθεση στην Τεχεράνη.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 12 νεκροί (upd)

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα