ΑΘΗΝΑ
12:49
|
20.09.2024
Ο ανιψιός του Ντόναλντ Τραμπ βγάζει μεταξύ άλλων και οικογενειακά άπλυτα στη φόρα με αφορμή το βιβλίο του ενόψει εκλογών.
Ο Φρεντ Κράιστ Τραμπ Γ'
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ανιψιός του Τραμπ, Φρέντερικ Κράιστ Τραμπ ο Γ’, δεν χαρίζει κάστανα. Μπορεί να είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του δισεκατομμυριούχου πρώην Προέδρου που έχει βάλει πλώρη για δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, ωστόσο, δεν πείθεται με τίποτα πως ο μπάρμπας του θα πρέπει να ξαναγίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο 61χρονος συγγραφέας και συνήγορος ατόμων με Ειδικές Ανάγκες είναι γιος του εκλιπόντος μεγαλύτερου αδελφού του πρώην Προέδρου, Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, που πέθανε το 1981 σε ηλικία 42 ετών.

Ο Φ.Κρ. Τραμπ Γ’ εξήγησε μιλώντας στο CNN γιατί δεν πρόκειται να ψηφίσει Ντόναλντ Τραμπ σε αυτές τις εκλογές, αλλά θα προτιμήσει την Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Χρησιμοποιώντας μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τον θείο του με χροιά φωνής που τον θύμιζε συχνά, τον κατηγόρησε πως  χρησιμοποιεί συχνά ρατσιστικές εκφράσεις και τον θεωρεί «ατομικά τρελό».

«Οι ελευθερίες μας διακυβεύονται και η Κάμαλα Χάρις είναι η μόνη που μπορεί να τις εγγυηθεί» είπε στη δημοσιογράφο του CNN, εξηγώντας πως μέσα σε κάθε οικογένεια οι σχέσεις είναι «περίπλοκες» προσθέτοντας:

«Κάθε οικογένεια έχει τον τρελό θείο της. Ο θείος μου ο Ντόναλντ είναι ατομικά τρελός. Και…έχει βάλει τη σφραγίδα του στην οικογενειακή ιστορία».

Οικογενειακά «μυστικά» στο σφυρί

Βέβαια η διόλου θετική εικόνα που παρουσιάζει ο Φρεντ Τραμπ Γ’ για τον θείο του έχει και υστερόβουλα κίνητρα.

Η εμφάνισή του σε μεγάλα αμερικανικά δίκτυα εντάσσεται στην προσπάθειά του να προωθήσει τις πωλήσεις του βιβλίου του: «All in the Family: The Trumps and How We Got This Way» που βγήκε στα βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ στις 30 Ιουλίου.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων ανέφερε ποιο θεωρεί πως είναι ένα από τα βασικά αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του Ντόναλντ Τραμπ με τον ακόλουθο τρόπο:

«Εκείνος, κατά καιρούς, υποστηρίζει πράγματα που υποστηρίζουν άνθρωποι που πιστεύω ότι είναι ρατσιστές. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση», είπε. «Δεν πιστεύω ότι είναι ρατσιστής», πρόσθεσε ο Φρεντ Τραμπ, όταν πιέστηκε για την ερώτηση. «Απλώς πιστεύω ότι χρησιμοποιεί ανθρώπους, είτε είναι μαύροι είτε είναι… όποιος μπορεί να τον βοηθήσει, θα τον χρησιμοποιήσει. Και, ξέρετε, να το πείτε ρατσιστικό ή όχι, δεν πιστεύω σε αυτό. Τους χρησιμοποιεί ως στηρίγματα. Και όταν πάρει αυτό που χρειάζεται από αυτούς – ψήφους – θα τους παραμερίσει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Νέα Καληδονία και Μαρτινίκα φέρνουν πονοκεφάλους στη Γαλλία

ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε θανάσιμα δικαστή στο Κεντάκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα