ΑΘΗΝΑ
07:22
|
29.09.2024
Στον απεγκλωβισμό δέκα ατόμων που έκαναν βόλτα στην προβλήτα προχώρησε το Λιμενικό.
Φωτ.: Λιμενικό Σώμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη βύθιση τριών σκαφών είχε σαν αποτέλεσμα φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Μαρίνα Ζέας, ενώ ένα ακόμα σκάφος έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ξεκίνησε αργά χθες το βράδυ από τουριστικό σκάφος και επεκτάθηκε και σε γειτονικά πολυτελή γιοτ, ενώ μαύροι καπνοί έπνιξαν την προβλήτα πανικοβάλλοντας άτομα που έκαναν βόλτα και κάλεσαν σε βοήθεια.

Πλωτό σκάφος του Λιμενικού τους παρέλαβε και τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για έναν πυροσβέστη που αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα, τρία πλωτά του Λιμενικού και πλοιάριο της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Για την αποτροπή της θαλάσσιας ρύπανσης οι λιμενικές Αρχές έχουν τοποθετήσει πλωτό φράγμα, ενώ ο χώρος στο λιμάνι, έχει αποκλειστεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα