ΑΘΗΝΑ
18:51
|
20.09.2024
«Η Βολιβία απορρίπτει τις πράξεις βίας που προωθούνται για να διαταράξουν τη συνταγματική τάξη στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας».
Οι πρόεδροι Βολιβίας και Βενεζουέλας, Λουίς Άρσε και Νικολάς Μαδούρο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θέση ενάντια στην αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών της Κυριακής στη Βενεζουέλα έλαβε η κυβέρνηση της Βολιβίας.

«Το πολυεθνικό κράτος της Βολιβίας καταδικάζει σθεναρά τις απόπειρες πραξικοπήματος κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και τα σχέδια παράκαμψης της βούλησης του λαού της Βενεζουέλας που εκφράστηκε δημοκρατικά στις κάλπες στις 28 Ιουλίου», δήλωσε το βολιβιανό υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «ως κράτος που προωθεί την κουλτούρα του διαλόγου και της ειρήνης, η Βολιβία απορρίπτει τις πράξεις βίας που προωθούνται για να διαταράξουν τη συνταγματική τάξη στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας».

Διαβάστε ακόμα:

«Η αυτοδιάθεση των λαών και η μη παρέμβαση είναι θεμελιώδεις αρχές του διεθνούς δικαίου, οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές για τη συνύπαρξη μεταξύ των κρατών», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου του πολυεθνικού κράτους της Βολιβίας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 12 νεκροί (upd)

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα