ΑΘΗΝΑ
03:42
|
20.09.2024
Επιπλέον αναφέρουν πως ο Χανίγια εκτελέστηκε με πολεμική κεφαλή περί των 7,5 κιλών που ακολουθήθηκε από ισχυρή έκρηξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε επίσημη δήλωση προχώρησαν οι Δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης, σπάζοντας την σιωπή τους και κατακεραυνώνοντας το Ισραήλ για την δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή τους αναφέρουν πως ο Χανίγια εκτελέστηκε με πολεμική κεφαλή περί των 7,5 κιλών, ενώ δήλωσαν πως το «Ισραήλ θα πάρει την απάντησή του».

Αναλυτικά, η δήλωση του Γραφείου Τύπου αναφέρει:

Στο όνομα του Αλλάχ, του Πανάγαθου, του Ελεήμονος.

Η ανόητη ενέργεια του δολοφονικού και ρατσιστικού σιωνιστικού καθεστώτος να διαπράξει το τρομοκρατικό έγκλημα το πρωί της 1ης Αυγούστου 2024, στην πρωτεύουσα του Άξονα Αντίστασης Τεχεράνη, και να μαρτυρήσει τον ακλόνητο αγωνιστή, τον γενναίο και σεβαστό Παλαιστίνιο ηγέτη, «Δρ. Ισμαήλ Χανίγια», στο αποκορύφωμα της απελπισίας και της ταπείνωσής του λόγω της ήττας 300 ημερών στον άνισο πόλεμο στη Γάζα και για να ξεφύγει από το στρατηγικό τέλμα των αποτυχιών στο πεδίο της μάχης, έχει αντιμετωπιστεί με διάφορες αντιδράσεις, αφηγήσεις και κρίσεις.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το αίμα του μάρτυρα Χανίγια, όπως και το αίμα του μάρτυρα στρατηγού Κασσέμ Σολειμανί, θα ενισχύσει περαιτέρω την αποφασιστικότητα και την αποφασιστικότητα του μεγάλου Ισλαμικού Μετώπου Αντίστασης να εξαλείψει την εγκληματική και τρομοκρατική σιωνιστική συμμορία από την περιοχή, και αυτό το περιστατικό θα επιφέρει λυπηρές και καταστροφικές στρατηγικές συνέπειες για το σιωνιστικό καθεστώς και τον απροκάλυπτο και ξεδιάντροπο υποστηρικτή του, τις κακές Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα, η ισλαμική Ούμμα, ιδιαίτερα ο ηρωικός λαός του Ιράν, ο ισχυρός λαός της Παλαιστίνης, ακόμη και η παγκόσμια κοινή γνώμη, είναι πιο ενωμένοι από ποτέ στην πεποίθησή τους ότι το εκπληκτικό και ιστορικό κίνημα της πλημμύρας της Αλ Ακσά, το οποίο έχει συντρίψει την αξιοπρέπεια του κατάπτυστου και δολοφονικού σιωνιστικού καθεστώτος και του υποστηρικτή του, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα σφυρηλατήσει τα καρφιά στο φέρετρο των κατακτητών της Παλαιστίνης και του Ιερού Αλ Κουντς με μεγάλες εκπλήξεις μπροστά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεδομένων των διαφόρων και διαφορετικών εικασιών των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη φύση αυτού του περιστατικού τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες έχουν οδηγήσει σε ασάφεια και αμφιβολία στο μυαλό του κοινού, τα ακόλουθα σημεία παρουσιάζονται για να αποσαφηνίσουν την κοινή γνώμη και να τονίσουν τις επίσημες θέσεις και να παρέχουν μια ακριβή και αξιόπιστη αφήγηση:

1- Η επιθετική και τρομοκρατική ενέργεια της μαρτυρικής δολοφονίας του Δρ. Ισμαήλ Χανίγια, επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Ισλαμικού Κινήματος Αντίστασης (Χαμάς), σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε αναμφίβολα από το σιωνιστικό καθεστώς, παρά τη μυστηριώδη και κακόβουλη σιωπή του.

2- Το αδίστακτο σιωνιστικό καθεστώς και η τρομοκρατική οργάνωση Μοσάντ επιδιώκουν εδώ και χρόνια να δολοφονήσουν τον μάρτυρα Χανίγια, μια από τις εξέχουσες προσωπικότητες του Μετώπου Αντίστασης. Μετά την επιχείρηση «Κατακλυσμός Αλ-Αξά, ανακοίνωσαν επίσημα και δημοσιοποίησαν την απόφασή τους να τον δολοφονήσουν.

3- Ο σχεδιασμός από το παιδοκτόνο σιωνιστικό καθεστώς για τη διάπραξη αυτού του τρομοκρατικού εγκλήματος στην Τεχεράνη έγινε με στόχο τη δημιουργία διχόνοιας και διαίρεσης στον ισλαμικό κόσμο και στο Μέτωπο Αντίστασης, το οποίο δεν θα μπορέσει να αντέξει το φράγμα της ευαισθητοποίησης και της νοημοσύνης της ισλαμικής Ούμμα.

4- Οι εικασίες στα δυτικά και σιωνιστικά διεθνή μέσα ενημέρωσης με σκοτεινά πολιτικά κίνητρα για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης είναι χωρίς καμία νομιμοποίηση ή αξιοπιστία.

5- Το κτίριο όπου διέμενε ο Μάρτυρας Χανίγια στην Τεχεράνη είναι χώρος για πολιτικές προσωπικότητες, ηγέτες κινημάτων και ξένους προσκεκλημένους της χώρας και εκεί τηρήθηκαν και εφαρμόστηκαν πλήρως όλα τα πρωτόκολλα προστασίας και ασφάλειας και οι οδηγίες.

6- Βάσει των τεχνικών ερευνών και εξετάσεων που διενεργήθηκαν, η τρομοκρατική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με “εκτόξευση βλήματος με πολεμική κεφαλή” βάρους περίπου 7,5 κιλών, συνοδευόμενο από ισχυρή έκρηξη.

Εν κατακλείδι, τονίζεται για άλλη μια φορά ότι η εκδίκηση του μάρτυρα Ισμαήλ Χανίγια είναι βέβαιη και το τυχοδιωκτικό και τρομοκρατικό σιωνιστικό καθεστώς θα λάβει αποφασιστικά την απάντηση σε αυτό το έγκλημα, που είναι μια «αυστηρή τιμωρία», στον κατάλληλο χρόνο, τόπο και τρόπο.

Δημόσιες σχέσεις του Σώματος Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα