ΑΘΗΝΑ
05:34
|
30.09.2024
Αυτές οι ασκήσεις είναι μέρος της τρίτης φάσης στρατιωτικών γυμνασίων και αφορούν την εκπαίδευση πάνω στα πυρηνικά όπλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρώσοι στρατιώτες από τις νότιες και τις κεντρικές στρατιωτικές περιφέρειες εκπαιδεύτηκαν στον εξοπλισμό πυραύλων με ειδικά εκπαιδευτικά πυρομαχικά και κατέλαβαν περιοχές θέσεων για ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις κατά τη διάρκεια του τρίτου σταδίου των ασκήσεων μη στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, ανακοίνωσε την Παρασκευή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε πως:

Κατά τη διάρκεια του συνεχιζόμενου τρίτου σταδίου των ασκήσεων των μη στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων το προσωπικό των πυραυλικών σχηματισμών των νότιων και κεντρικών στρατιωτικών περιφερειών εκπαιδεύτηκε στον εξοπλισμό των οχημάτων εκτόξευσης με ειδικά εκπαιδευτικά πυρομαχικά και κατέλαβε καθορισμένες περιοχές θέσης για ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις.

Αυτές οι στρατιωτικές ασκήσεις είναι μέρος της τρίτης φάσης στρατιωτικών γυμνασίων που οργανώθηκαν από το Υπουργείο Άμυνας στα τέλη του Ιουλίου. Την Τετάρτη, το υπουργείο ανακοίνωσε την έναρξη του τρίτου σταδίου των ασκήσεων των μη στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια του οποίου θα εκπονηθούν θέματα εκπαίδευσης μονάδων των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας για την πολεμική χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δήλωση Υεμένης για πλήγμα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κατά την προσγείωση του Νετανιάχου

Ο πασιφιστής επαναστάτης των βοηθητικών προβλημάτων

Κασσσελάκης: Δεν ήλθε το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Το επικαιροποιημένο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας επισημοποιείται

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα