ΑΘΗΝΑ
02:19
|
19.09.2024
«Είμαι σοσιαλιστής πρόεδρος και περισσότερο από ποτέ Τσαβιστής», δήλωσε.
Ο Νικολάς Μαδούρο στη διάρκεια της ομιλίας του την Κυριακή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η ακροδεξιά ξέρει ότι ηττήθηκε», είπε ο Νικολάς Μαδούρο απευθυνόμενος σε κινητοποιούμενους για υποστήριξη του επανεκλεγέντος προέδρου της Βενεζουέλας.

«Ας ξεπεράσουμε την εγκληματική βία του φασισμού», δήλωσε έξω από την προεδρική κατοικία. «Είμαι σοσιαλιστής πρόεδρος και περισσότερο από ποτέ Τσαβιστής, αριστερός, μπολιβαριανός, συνταγματικός, λαϊκός», τόνισε.

«Ζήτω η εθνική σημαία, ζήτω η Βενεζουέλα, η αγαπημένη μου πατρίδα και ζήτω η στρατιωτική αστυνομία των πολιτών», είπε ο Μαδούρο ενώ, όπως μεταδίδει το teleSUR, ύψωνε την εθνική σημαία ως σύμβολο αντίστασης.

«Από το 2007 και τις επόμενες δεκαετίες, η ημέρα της τρίχρωμης σημαίας θα είναι στις 3 Αυγούστου», υπενθύμισε ο Μαδούρο, ξεκινώντας με το διάταγμα του Τσάβες προς τιμήν του Φρανσίσκο ντε Μιράντα. «Ζήτω η νίκη της 28ης Ιουλίου», επέμεινε.

Από την άλλη, τόνισε ότι «μόνο στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει ξενοφοβία. Είναι μια χώρα που δέχεται παρατηρητές. Και ποτέ δεν διώξαμε τους Χιλιανούς, τους Περουβιανούς ή τους Κολομβιανούς», είπε, επικρίνοντας τη στάση άλλων χωρών απέναντι στους Βενεζουελάνους μετανάστες.

«Ήρθαν ευλογημένες στιγμές για τη χώρα μας», υποστήριξε ο αρχηγός του κράτους, επισημαίνοντας ότι ο Ιούλιος είχε τον χαμηλότερο πληθωρισμό από το 1985. «Η ανάπτυξη διατηρείται στο 8%. Και αυτή η περίοδος που έρχεται θα είναι καλύτερη», υποστήριξε, αναγνωρίζοντας επίσης την επιχειρηματικότητα ως σημαντική για την κοινωνική οικονομία.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο με το Λίβανο, μετά το νέο κύμα εκρήξεων

Σχέδιο για τον Μπάιντεν καταστρώνει ο Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα