ΑΘΗΝΑ
23:18
|
19.09.2024
Ένα 10χρονο κοριτσάκι στον Ασπρόπυργο απηύδησε από τους ξυλοδαρμούς και την εκμετάλλευση και κατήγγειλε τους γονείς της στην αστυνομία.
Παιδί-επαίτης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών πήγε μόνη της το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου και κατήγγειλε τους γονείς της για άσκηση βίας και εξαναγκασμό σε επαιτεία. Η αστυνομία προχώρησε λίγες ώρες αργότερα στη σύλληψη των δύο γονιών με τρεις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και εκείνη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού  Star το κορίτσι παρακάλεσε τους αστυνομικούς να μεταφερθεί σε ίδρυμα για να γλιτώσει από το ανθυγιεινό οικογενειακό περιβάλλον.

«Οι γονείς μου με αναγκάζουν να βγαίνω σε επαιτεία σε καταστήματα στο κέντρο του Ασπρόπυργου. Με πηγαίνουν άλλοτε με το αυτοκίνητο και άλλοτε πηγαίνω με τα πόδια. Τα χρήματα που παίρνω στη συνέχεια μου τα παίρνουν και όταν τους λέω ότι δε θέλω να πάω με χτυπάνε. Επίσης με χτυπάνε και για άλλες ασήμαντες αφορμές» υποστήριξε το κοριτσάκι.

«Αναγκάζομαι να είμαι όλη ημέρα κάτω από τον καυτό ήλιο και ήρθα σήμερα εδώ γιατί δεν αντέχω άλλο» είπε στους αστυνομικούς.

Το κοριτσάκι έκτοτε μεταφέρθηκε με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων στο Νοσοκομείο Παίδων όπου έχοντας δίπλα της υποστήριξη από ψυχολόγο από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα