ΑΘΗΝΑ
03:33
|
20.09.2024
Στην Τούμπα την ερχόμενη Τρίτη η μάχη της πρόκρισης στο Champions League. Βαριά ήττα για την ΑΕΚ στην Αρμενία.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπάμπα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντιδράσει φεύγοντας, τελικά με ισοπαλία 2-2 από το «Ελέντα Στάντιουμ» της Σουηδίας, όπου χθες το βράδυ αντιμετώπισε τη Μάλμε, στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι Σουηδοί προηγήθηκαν με τους Πόντους Γιάνσον (28’) και Σεμπαστάν Νανάζι (67’), ενώ οι σκόρερ του δικέφαλου του βορρά ήταν οι Τάισον (42’) και Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (75’).

Με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη στην Τούμπα (13/8, 20:30), όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα Play Off τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Ο σύλλογος που θα αποκλειστεί θα υποβιβαστεί στα Play Off του Europa League όπου θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού Τσέλιε (Σλοβενία) – Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΜΑΛΜΕ (Χένρικ Ρίντστρομ): Νταλίν, Στρίγκερ-Λάρσεν, Γιάνσον, Ζάτερστρομ, Μπουζανέλο, Μπολίν (83’ Αμπντί Αλί), Γιόνσεν, Πένια (90’+4’ Μπεργκ), Νανάζι, Μποτχάιμ (66’ Κρίστιανσεν), Τέλιν.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73’ Καμαρά), Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας (83’ Μουργκ), Ζίβκοβιτς (73’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τόμας (69’ Τισουντάλι).

Βαριά ήττα για την ΑΕΚ στην Αρμενία

Βαριά ήττα με 3-1 γνώρισε η ΑΕΚ στο Ερεβάν της Αρμενίας, από την άσημη Νόα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Παρότι προηγήθηκαν στο 22’ του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν δυναμικά και χάρη σε δύο λάθη του Στρακόσια προηγήθηκαν με 2-1.Συγκεκριμένα, ο Στρακόσια σε μια ανύποπτη φάση έκανε λάθος στην πρώτη πάσα, δίνοντας την μπάλα στον Πινσόν, ο οποίος σημάδεψε τη γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 67΄ ο γκολκίπερ της Νόα, Τσαντσάρεβιτς, επιχείρησε «γέμισμα» από την περιοχή του και αυτή με τη βοήθεια του ανέμου, αλλά και τον κακό υπολογισμό του Στρακόσια, κατέληξε από 90 μέτρα στα δίχτυα για το 2-1.

Ένα ακόμα γκολ δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα έφερε το τελικό 3-1 που κάνει δύσκολο το έργο των παικτών του Αλμέιδα στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας στις 15 Αυγούστου.

Οι συνθέσεις:

Νόα: Τσαντσάρεβιτς – Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος (82′ Χαμπαρτσουμιάν) – Γκάμπος (46′ Αβανεσιάν), Σαγκαρέ, Μανβελιάν – Πίνσον (78′ Μουραντιάν), Φερέιρα, Αϊας (46′ Γκρεγκόριο).
ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς, Σιμάνκσι, Πινέδα (68′ Περέιρα), Ελίασον (78′ Άμραμπατ), Λούμπιτσιτς (68′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς (68′ Κοϊτά), Λιβάι Γκαρσία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Κατσούρη: Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Basketball Champions League: Μάχη πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Πεντάμηνος αποκλεισμός του τζουντόκα Μάιντοβ επειδή έκανε τον σταυρό του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα