ΑΘΗΝΑ
22:31
|
22.09.2024
Το συγκεκριμένο προϊόν που πωλείται μέσω διαδικτύου είναι μη αδειοδοτημένο και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρούς κινδύνους.
Εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος Miracle Mineral Solution
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την προσοχή των καταναλωτών για σκεύασμα που πωλείται μέσω διαδικτύου και παρουσιάζεται ως «θαυματουργό» αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Ο ΕΟΦ τονίζει πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και άρα δε έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Γι’ αυτό τον λόγο η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ:

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα) μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/, https://www.mms.com.gr/, το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’ αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Νέα προηγμένη μέθοδος διάγνωσης της επιληψίας σε ασθενείς

Ρωσία: Νέα πρωτοπόρα μέθοδος για τη θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ

Νέα έρευνα εικάζει την προέλευση της Covid-19

ΕΟΦ: Απαγόρευση διάθεσης και διακίνησης συμπληρώματος διατροφής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα