ΑΘΗΝΑ
21:24
|
16.09.2024
Η κα. Βούλτεψη βρήκε «διέξοδο» στους Έλληνες, που δεν έχουν χρήματα να πάνε διακοπές στα νησιά!
Σοφία Βούλτεψη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ας μην ανησυχεί άλλο πια ο ελληνικός λαός. Τη λύση την έδωσε εκ μέρους της κυβέρνησης, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας ότι ο κόσμος μπορεί να πάει στα χωριά του και γενικώς στην “ενδοχώρα”», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις της κα. Βούλτεψη.

«Μετά τα “παπαγαλάκια” της ΝΔ, πλέον και οι βουλευτές της λένε επίσημα ότι δεν έχουν δικαίωμα οι Έλληνες να επισκέπτονται τα νησιά, που μετατρέπονται σε “απαγορευμένη ζώνη” γι’ αυτούς», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και διερωτάται:

«Έχουν ξεπεράσει τα όρια οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να κάνουν διακοπές σε νησί ή να φτάνουν στα όριά τους για να τα καταφέρουν; Χειροτερεύει διαρκώς η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, με αποτέλεσμα ο παραθερισμός γενικά να μετατρέπεται σε όνειρο, τουλάχιστον για τον έναν στους δύο; Έρχονται από τον Σεπτέμβριο τα τεκμήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες, που θα “σαρώσουν” την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα; Καλπάζει η ακρίβεια σε τρόφιμα και καύσιμα οδηγώντας, μεταξύ άλλων δεινών, σε διακοπές τριών και τεσσάρων ημερών;».

Δηλώσεις Βούλτεψη:

«Οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους», ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη απαντώντας σε ερώτηση, την ώρα που γινόταν συζήτηση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και γενικότερα για την ακρίβεια.

Ακόμη, η ίδια πρόσθεσε ότι «Μπορεί να πάνε στο χωριό και στην ενδοχώρα και όχι στα νησιά που είναι ακριβά». Στη συνέχεια η ίδια έκανε μία σύγκριση σχετικά με τις τιμές του Βερολίνου, λέγοντας «Να σας πω τώρα που ήμουνα στο Βερολίνο, ένα σνίτσελ τόσο, τόσο παιδιά (σ.σ δείχνει με τα χέρια της το μέγεθος του σνίτσελ) έκανε 32 ευρώ και όχι σε ακριβό εστιατόριο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μηνύματα του νέου Προέδρου του Ιράν υπέρ των γυναικών

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κατηγορίες στον Ράιαν Γ. Ρουθ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα