ΑΘΗΝΑ
21:11
|
16.09.2024
Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας επιβεβαίωσε ότι αθλητής της ομάδας βρίσκεται υπό κράτηση, χωρίς να σχολιάσει το λόγο της σύλληψής του.
Τόμας Κρεγκ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη ενός από τους παίκτες της αυστραλιανής ομάδας χόκεϊ προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η γαλλική αστυνομία, καθώς ο αθλητής εντοπίστηκε να αγοράζει κοκαΐνη στους δρόμους του Παρισιού, σύμφωνα με την Εισαγγελία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αν και οι αρχές αρχικά δεν αποκάλυψαν το όνομα του αθλητή, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν το πρωί ότι πρόκειται για τον 28χρονο Τόμας Κρεγκ, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα προημιτελικών την περασμένη Κυριακή, όπου η αυστραλιανή ομάδα ηττήθηκε από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρεγκ συνελήφθη γύρω στα μεσάνυχτα στη τουριστική περιοχή Πιγκάλ, στη βόρεια πλευρά της πόλης, την ώρα που η αστυνομία διεξήγαγε επιχείρηση κατά της διακίνησης ναρκωτικών. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Franceinfo ανέφερε ότι ο παίκτης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με ένα γραμμάριο κοκαΐνης, αμέσως μόλις πλήρωσε τον έμπορο για την ουσία.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού, «αστυνομικοί που υπήρξαν μάρτυρες αγοροπωλησίας κοκαΐνης, στην είσοδο ενός κτιρίου στο 9ο διαμέρισμα (σ.σ. του Παρισιού), τη νύχτα της 6ης προς 7 Αυγούστου, συνέλαβαν τον πωλητή, γεννημένο τον Δεκέμβριο του 2006, και τον αγοραστή, γεννημένο τον Σεπτέμβριο του 1995 στην Αυστραλία».

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας επιβεβαίωσε ότι αθλητής της ομάδας βρίσκεται υπό κράτηση, χωρίς να σχολιάσει το λόγο της σύλληψής του, ενώ τονίζει ότι φροντίζει για την υποστήριξή του.

Η σύλληψη προκάλεσε τεράστια έκπληξη και αγανάκτηση στους φιλάθλους, καθώς ο Κρεγκ χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον αθλητικό κόσμο και θεωρούταν ένας από τους αθλητές των χωρών της Ωκεανίας με τις καλύτερες προοπτικές για την κατάκτηση μεταλλίου, στην αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα