ΑΘΗΝΑ
21:08
|
19.09.2024
Νεκροί ο οδηγός και ένας νοσηλευτής, τραυματίας ο γιατρός.
Φωτογραφία αρχείου (TASS)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ουκρανικά στρατεύματα, χρησιμοποιώντας ένα drone, επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο στη συνοριακή περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας, σκοτώνοντας τον οδηγό του και έναν νοσηλευτή και τραυματίζοντας έναν γιατρό, δήλωσε ο εκτελών χρέη περιφερειάρχη της περιοχής Αλεξέι Σμιρνόφο.

«Ουκρανοί Ναζί χτύπησαν ένα ασθενοφόρο κοντά στη Σούτζα με ένα drone. Ο οδηγός του και ένας νοσηλευτής σκοτώθηκαν, ένας γιατρός τραυματίστηκε. Οι γιατροί μας είναι πραγματικοί ήρωες ενώ οι τρομοκράτες που χτυπούν ασθενοφόρα θα τιμωρηθούν δίκαια. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους φίλους και τις οικογένειες του τον αποθανόντα», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Εκτός από το συγκεκριμένο πλήγμα, τουλάχιστον τέσσερις ακόμα ουκρανικές επιθέσεις με βλήματα απετράπησαν από τις δυνάμεις της ρωσικής αεράμυνας, στην ίδια περιοχή, κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να σημειωθούν άλλες απώλειες.

Στην ίδια περιοχή, κοντά στην πόλη Σούτζα, νωρίτερα, καταστράφηκε από ουκρανικά πυρά ο κεντρικός καθεδρικός ναός ενός μοναστηριού που βομβαρδίστηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, δήλωσε ο ηγούμενος της μονής στο RIA Novosti.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Κυρώσεις ΗΠΑ για διευκόλυνση πληρωμών Ρωσίας και Β.Κορέας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα