ΑΘΗΝΑ
04:37
|
20.09.2024
Όχι μόνο προκάλεσαν ζημιά στη μηχανή του πελάτη της εταιρίας, αλλά τον απέβαλαν από το πλοίο (ενώ είχε εισιτήριο) και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του!
Επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιμέτωπος με την απρεπή και βίαιη συμπεριφορά μελών του πληρώματος επιβατικού-οχηματαγωγού σκάφους εταιρίας που εκτελεί το δρομολόγιο Λαύριο-Λήμνος βρέθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στο λιμάνι του Λαυρίου ένας επιβάτης που νόμιζε πως θα πήγαινε ανέφελες διακοπές επειδή είχε εγκαίρως εισιτήριο για τον ίδιο και τη μηχανή του.

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών του Κοσμοδρομίου, ένας παρ’ ολίγον επιβάτης του σκάφους ακολουθώντας τις οδηγίες εκνευρισμένου (πιθανώς υπό την πίεση της δουλειάς) παρκαδόρου του πλοίου διαπληκτίστηκε μαζί του όταν του προκάλεσε φθορές στη μοτοσυκλέτα του. Όταν διαμαρτυρήθηκε, όχι μόνον δεν εισακούστηκε καλή τη πίστη, αλλά υπέστη εξύβριση και αποβλήθηκε από το πλοίο, αφού προηγουμένως εκλήθη λιμενικός, υπό το πρόσχημα πως προκάλεσε «αναστάτωση» και ήταν «επικίνδυνος για την ασφάλεια του σκάφους».

Ο αποβληθείς πελάτης της εταιρίας που πραγματοποιεί δρομολόγια από το Λαύριο μεταξύ άλλων και σε νησιά του Βορείου Αιγαίου, κρατήθηκε επί τουλάχιστον 3,5 ώρες στο χώρο του Λιμεναρχείου Λαυρίου ώσπου να δοθούν εξηγήσεις, όμως η εταιρία όχι μόνον δεν απολογήθηκε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προσωπικού του σκάφους στον πελάτη της αλλά κατέθεσε μήνυση εναντίον του καθώς ο καπετάνιος κατέγραψε το περιστατικό στο ημερολόγιο του πλοίου υπό το πρίσμα της αντίληψης του πληρώματος που πρωταγωνίστησε στο συμβάν.

Σαν να μην έφθαναν οι υλικές ζημιές που υπέστη η μοτοσυκλέτα του πελάτη της ακτοπλοϊκής εταιρίας και η διατάραξη της ψυχικής του ηρεμίας, το συμβάν συνεχίστηκε με τον παρ’ ολίγον επιβάτη να αντιμετωπίζει τη διαδικασία προσαγωγής αναμένοντας την απόφαση του εισαγγελέα για την όποια εξέλιξη.

Τα περιστατικά εξακριβώθηκαν κατά την επικοινωνία του Κοσμοδρομίου με το Λιμεναρχείο Λαυρίου, ενώ απέτυχε η προσπάθειά μας για την άποψη της εταιρίας επί του συμβάντος επειδή κατά την επικοινωνία μας «δεν ήταν διαθέσιμη η υπεύθυνη».

Σαν βγεις στον πηγαιμό για Λήμνο….κράτα την ψυχραιμία σου με τους παρκαδόρους του πλοίου, γιατί και ζημιωμένος μπορεί να βρεθείς…και δαρμένος!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα