ΑΘΗΝΑ
21:14
|
16.09.2024
Έχει εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία μέσω εναλλακτικών κυκλωμάτων και ανακατανομή των μονάδων παραγωγής.
ΑΔΜΗΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της Αττικής, εν μέσω των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών στο βορειοανατολικό τμήμα του νομού που μαίνονται απόψε για δεύτερο βράδυ καταβάλλει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Σε ανακοίνωση του επισημαίνει πως η φωτιά έχει επηρεάσει σημαντικά κυκλώματα υπερυψηλής τάσης και πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σβήσιμο των κατά τόπους πυρκαγιών, όπου διέρχονται γραμμές μεταφοράς για να λειτουργήσουν το συντομότερο.

Τονίζει επίσης πως έχει εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία με κατάλληλες ενέργειες μέσω εναλλακτικών κυκλωμάτων και ανακατανομή των μονάδων παραγωγής.

Ο ΑΔΜΗΕ τονίζει ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε επιχειρησιακό επίπεδο για τη διατήρηση της ευστάθειας του συστήματος υψηλής και υπερυψηλής τάσης στην περιοχή, εν μέσω εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών.

Αναφέρει επίσης πως τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ παραμένουν στο πεδίο των εστιών φωτιάς για άμεση παρέμβαση, όταν αυτό επιτρέπεται από τις συνθήκες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα