ΑΘΗΝΑ
02:58
|
19.09.2024
Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης.
Εικόνα που ανήρτησε η «Λαϊκή Δράση-Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα και την ετοιμότητά του να στείλει ομάδες της Παλαιστινιακής Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπάς, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα:

«Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης

προς την Ελληνική Δημοκρατία

Το κράτος της Παλαιστίνης εκφράζει την ετοιμότητά του να στείλει ομάδες πολιτικής άμυνας για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Σε επιστολές που παραδόθηκαν σήμερα, ο Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης, ο αξιότιμος κ. Μαχμούντ Αμπάς απευθύνθηκε στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αξιότιμη κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας, αξιότιμο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος Αμπάς εξέφρασε την ειλικρινή του αλληλεγγύη ενώ η Ελλάδα μάχεται με τις πυρκαγιές και εκφράζει την πλήρη ετοιμότητά του να στείλει ομάδες από την Παλαιστινιακή Πολιτική Προστασία, να εργαστούν δίπλα-δίπλα με τις φιλικές και γενναίες ελληνικές ομάδες πολιτικής προστασίας, που επιμένουν στη μάχη πυρκαγιές για τη μείωση των επιπτώσεών τους.

Ο Πρόεδρος Αμπάς πρόσθεσε ότι “προσευχόμαστε στον Θεό να προστατεύσει τη φίλη Ελληνική Δημοκρατία, τον Πρόεδρο, την Κυβέρνηση και τον λαό της. Είθε ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειές σας και τις άοκνες προσπάθειες των αρμόδιων αρχών για τον τερματισμό των πυρκαγιών”»”.

Ο Πρόεδρος Αμπάς ευχήθηκε στον φίλιο ελληνικό λαό, ευημερία, ασφάλεια και ευημερία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 260 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στην Μιανμάρ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο με το Λίβανο, μετά το νέο κύμα εκρήξεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα