ΑΘΗΝΑ
02:01
|
20.09.2024
Επίθεση ισραηλινού drone προκάλεσε το θάνατο δύο μαχητών της Χεζμπολάχ. Η Χεζμπολάχ απαντά με βροχή ρουκετών.
Νότιος Λίβανος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκροί έπεσαν άλλοι δύο μαχητές της Χεζμπολάχ από ισραηλινή επιδρομή με drone που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πόλη Ταϊμπέχ του Νοτίου Λιβάνου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, οι δύο πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο του Ισραήλ προκάλεσαν το θάνατο δύο ανδρών ενώ ένα ακόμη άτομο εξέπνευσε μετά από τον κρίσιμο τραυματισμό του σε ισραηλινή επίθεση πριν από αρκετές μέρες στην Μπέιτ Λιφ.

Ισραηλινό μαχητικό πάνω από Νότιο Λίβανο

Η Χεζμπολάχ σήμερα προχώρησε σε αντίποινα εκτοξεύοντας τουλάχιστον 30 ρουκέτες σε περιοχές του Βορείου Ισραήλ, ανακοινώνοντας πως έπληξε στρατιωτικές εγκαταστάσεις αντικατασκοπείας.

Μερικές ώρες μετά, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε νέα επιδρομή με στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ στο Νότιο Λίβανο δίνοντας στη δημοσιότητα και σχετικό βίντεο.

Μεταδίδουν εκκένωση στρατηγείου της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Στο μεταξύ η ισραηλινή εφημερίδα The Times of Israel, επικαλούμενη απόψε, ρεπορτάζ της λιβανέζικης εφημερίδας Al Joumhouria μετέδωσε σήμερα πως η Χεζμπολάχ εκκένωσε τα στρατηγεία της στη Νότια Βηρυτό απομακρύνοντας προσωπικό, εξοπλισμό, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, αναμένοντας νέα ισραηλινή επίθεση και ενώ προετοιμάζει το έδαφος για την εξαπόλυση αντιποίνων για τη δολοφονία του διοικητή της, Φουάντ Σουκρ, στις 30 Ιουλίου στη Νότια Βηρυτό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα