ΑΘΗΝΑ
02:27
|
07.10.2024
«Δυστυχώς και φέτος είμαστε στο ίδιο έργο θεατές», δήλωσε από πυρόπληκτες περιοχές της λίμνης Μαραθώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη λίμνη του Μαραθώνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Βαθύτατα συγκλονισμένος από την τραγική απώλεια» της 60χρονης που εντοπίστηκε χθες απανθρακωμένη, δήλωσε από τις πυρόπληκτες περιοχές στη λίμνη του Μαραθώνα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δυστυχώς και φέτος είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Πυρκαγιές και καταστροφές ακόμη και λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα άμεσα στα σχέδια πολιτικής προστασίας και δασοπροστασίας, με ενεργότερο ρόλο της δασικής υπηρεσίας και αξιοποίηση των εποχικών πυροσβεστών στην πρόληψη κατά τους χειμερινούς μήνες» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Υπογράμμισε ακόμη πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη να συζητήσει «χωρίς κομματικές παρωπίδες πώς η χώρα μας θα αποκτήσει ισχυρή πολιτική προστασία».

«Δεν μπορεί κάθε χρόνο να βιώνουμε τόσο τραγικές συνέπειες. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Δημήτρης Μάντζος για Μέση Ανατολή: Όταν ντρέπεται και η ντροπή

Οι πλημμύρες στο Μπαγκλαντές άφησαν πέντε νεκρούς και χιλιάδες εγκλωβισμένους

Πόσο κοντά ή μακριά νιώθουμε έναν πόλεμο;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 234.343 η συμμετοχή στις εκλογές στις 17:00 (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα