ΑΘΗΝΑ
16:51
|
20.09.2024
Η τραγουδίστρια κατηγορείται για γυρίσματα μουσικού βίντεο σε προστατευμένες αμμοθίνες χωρίς την άδεια των αρμόδιων αρχών.
Η Κέιτι Πέρι στο «Lifetimes»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο μικροσκόπιο των ισπανικών αρχών βρίσκεται η σταρ της ποπ μουσικής, Κέιτι Πέρι, για πιθανή πρόκληση περιβαλλοντικής καταστροφής σε προστατευμένες αμμοθίνες των Βαλεαρίδων Νήσων για το γύρισμα ενός βιντεοκλίπ χωρίς σχετική άδεια.  

Στο βιντεοκλίπ του τελευταίου της single με τον τίτλο «Lifetimes», η Κέιτι Πέρι εικονίζεται σε καλοκαιρινά στιγμιότυπα στην Ίμπιζα και τη Φορμεντέρα, να κάνει ηλιοθεραπεία την ημέρα και να διασκεδάζει στα διάσημα κλαμπ των ισπανικών νησιών τη νύχτα, ενώ περιλαμβάνει και πλάνα από τις αμμοθίνες του ιδιόκτητου, ακατοίκητου νησιού S’ Espalmador, μια από τις πιο πλούσιες οικολογικά περιοχές της Φορμεντέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Η αρμόδια υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των Βαλεαρίδων Νήσων σε δελτίο Τύπου της υποστηρίζει ότι η εταιρεία παραγωγής του βιντεοκλίπ της 39χρονης Αμερικανίδας δεν έλαβε τη σχετική άδεια πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι τα γυρίσματα δεν συνιστούν από μόνα τους «έγκλημα κατά του περιβάλλοντος», αφού μπορεί να χορηγηθεί σχετικά άδεια κατόπιν αιτήματος. Σύμφωνα με το BBC η Κέιτι Πέρι δεν έχει ακόμα προβεί σε κάποιο σχόλιο για τη σε βάρος της έρευνα από τις ισπανικές αρχές.

Το νησάκι με τις αμμοθίνες, μήκους σχεδόν 2,8 χλμ. βόρεια της Φορμεντέρα, ανήκει από το 1980 στο φυσικό πάρκο Ses Salines της Ίμπιζα και της Φορμεντέρα και οι αμμοθίνες του είναι «μεγάλης οικολογικής αξίας» σύμφωνα με τον ιστότοπο της ισπανικής αυτής περιφέρειας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης τα ουκρανικά κέντρα κράτησης στο Κουρσκ

Νεκρός 23χρονος που υπηρετούσε σε θέρετρο της Αεροπορίας στην Πιερία

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα