ΑΘΗΝΑ
23:20
|
19.09.2024
Οι επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήρια για το πλοίο SAONISOS καλούνται να σπεύσουν στα πρακτορεία να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.
Το πλοίο SAONISOS
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναστέλλονται τα προγραμματισμένα δρομολόγια του πλοίου ΣΑΟΝΗΣΟΣ (SAONISOS) της εταιρίας SAOS FERRIES μετά το επικίνδυνο συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 15 Αυγούστου, στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο, κατά το οποίο επιβάτες κατάφεραν να σπρώξουν αυτοκίνητο Ι.Χ. που κινδύνευε να πέσει στη θάλασσα.

Εκτός πλοίου έμειναν παράλληλα άλλα τρία οχήματα και επτά επιβάτες.  Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου με το που έφθασε στην Κάρυστο, βάση του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικα «περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων».

Τι λέει η ανακοίνωση της εταιρίας SAOS FERRIES

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας που εξεδόθη νωρίς το απόγευμα, οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια θα πρέπει να απευθυνθούν στα πρακτορεία έκδοσης ή και στα κατά τόπους κεντρικά πρακτορεία για την εξαργύρωσή τους.

Όπως επισημαίνεται η απόφαση ελήφθη μετά την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του πλοιάρχου και την υποχρεωτική απόλυσή του.

Τα προγραμματισμένα δρομολόγια του πλοίου ως τις 31 Αυγούστου 2024 αφορούν από και προς τα λιμάνια νησιών των Κυκλάδων όπως, Σύρος, Πάρος, Νάξος, Δονούσα, Αιγιάλη,Κατάπολα, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Κύθνος,Σίκινος, Ίος κ.α..

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα