ΑΘΗΝΑ
21:22
|
16.09.2024
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πως ο σκύλος που ήθελε να υιοθετήσει είχε ιδιοκτήτη, καταγγέλλοντας ακολούθως ως ύβρι την συμπεριφορά της κυβέρνησης στους πυρόπληκτους.
Ο Κασσελάκης με τον σκύλο πυρόπληκτου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει και για το θέμα της υιοθεσίας του πυρόπληκτου σκύλου.

Ο Κασσελάκης με ανάρτησή του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κατηγόρησε την Ν.Δ.  για προσπάθεια σπίλωσης παραθέτοντας την ανακοίνωση του «Dog’s Voice» επί του θέματος.

«Λυπάμαι που τις μέρες μιας τέτοιας καταστροφής είμαι αναγκασμένος να απαντήσω σε προσωπικό ζήτημα, αλλά η επιβίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη στηρίζεται διαχρονικά στη σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. Το καθεστώς διασπείρει τα χυδαία ψέματα μέσω των ΜΜΕ του, τα έμμισθα τρολ του αναλαμβάνουν, και η ρετσινιά μένει», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανάρτησή του, προσθέτοντας:

«Ο πρωθυπουργός λοιπόν έβαλε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, τον κ. Ρωμανό, να με παρουσιάσει σαν απατεώνα, που είπε ότι θα υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι, το έκανε μια βόλτα και το γύρισε πίσω. Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι ώστε να εκτελούμε εντολές Γκρίνμπεργκ στη ζωή μας, και επειδή η ζωοφιλία είναι στοιχείο ταυτοτικό για μένα, αναδημοσιεύω την ανακοίνωση του Dog’s Voice».

Στη συνέχεια ο Κασσελάκης παραθέτει το εν λόγω απόσπασμα που τονίζει:

«Το συγκεκριμένο ζώο είχε τελικά κηδεμόνα, ο οποίος δεν είχε περαστεί ως ιδιοκτήτης στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς. Ενημερώσαμε τον κ. Κασσελάκη και ζήτησε να φιλοξενήσει κάποιο άλλο που έχει ανάγκη, διαδικασία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη».

 «Θα ζητούσα από τον εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη να επανορθώσει αλλά είναι μάταιο», συνεχίζει ο κ. Κασσελάκης και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε τέτοιο παροξυσμό μεγαλομανίας που δεν ψέλλισαν έστω μια συγγνώμη προς τους εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έμειναν χωρίς στέγη, περιουσία και βιος. Αντίθετα, τους χαρακτήρισαν ”λίγους”. Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι ένα πταίσμα μπροστά σε αυτή την ύβρι».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μηνύματα του νέου Προέδρου του Ιράν υπέρ των γυναικών

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κατηγορίες στον Ράιαν Γ. Ρουθ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα