ΑΘΗΝΑ
00:05
|
20.09.2024
Σύμφωνα με τον Κανί, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «συνεργός και όχι ουδέτερος διαμεσολαβητής» επειδή εξοπλίζουν το Ισραήλ.
Ο εκτελών χρέη Πρωθυπουργού του Ιράν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για τη Γάζα που διεξάγονται στο Κατάρ, το Ιράν απηύθυνε προειδοποίηση σχετικά με την «απάτη και την ανεντιμότητα» του «εγκληματικού ισραηλινού καθεστώτος» και του βασικού συμμάχου του, των ΗΠΑ, η οποία ήρθε από τον εκτελούντα χρέη υπουργού Εξωτερικών του Ιράν Αλί Μπαγκερί Κανί προς τον Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι, τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, μέσω τηλεφώνου την Παρασκευή.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Κανί δήλωσε ότι ο ίδιος και ο πρωθυπουργός του Κατάρ μίλησαν «για τις εξελίξεις της δεύτερης ημέρας των συνομιλιών για να σταματήσει η γενοκτονία των σιωνιστών στη Γάζα» και πρόσθεσε:

Αναφερόμενος στην επιθετικότητα και τον εγκληματικό χαρακτήρα των σιωνιστών στη Γάζα, προειδοποίησα για την απάτη και την ανεντιμότητα της εγκληματικής συμμορίας που κυβερνά το Τελ Αβίβ και του σημαντικότερου υποστηρικτή τους, των Ηνωμένων Πολιτειών, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τον Κανί, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «συνεργός και όχι ουδέτερος διαμεσολαβητής» επειδή εξοπλίζουν το Ισραήλ.

«Γι’ αυτό τόνισα να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες για να αναγκάσουμε τους σιωνιστές επιτιθέμενους να σταματήσουν τους φόνους και τα εγκλήματα στη Γάζα», πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα