ΑΘΗΝΑ
21:09
|
16.09.2024
Η αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες από όπλο και ένας άνδρας τραυματίστηκε από σφαίρα στο στέρνο.
Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως ξέσπασε ο καβγάς στο beach bar της Χαλκιδικής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συμπλοκή με τρεις τραυματισμούς, μαχαιρώματα και ξύλο, έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου σε beach bar της Χανιώτης στην Χαλκιδική, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρεται, ο ιδιοκτήτης του beach bar ήρθε σε αντιπαράθεση με περίπου τέσσερις θαμώνες, οι οποίοι έφεραν ρόπαλα και μαχαίρια. Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις των ΟΠΚΕ, ενώ μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Πηγή φωτογραφίας: halkidikinews

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της συμπλοκής στο beach bar ήταν σε εξέλιξη βραδιά ζωντανής μουσικής με τον καλλιτέχνη Μάνο Καγιά.

Όπως αναφέρεται από εθελοντή διασώστη:

Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκόμενους σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας… Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο ως πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα, ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τρεις άνδρες τραυματίστηκαν, ένας από πυροβολισμό στο στέρνο, ένας από μαχαιριά και ένας λόγω ξυλοδαρμού.

Παρακάτω αναφέρει ο διασώστης:

Κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για το περιστατικό με τραύμα από σφαίρα… Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα, μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν από τα 2 ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασανδρείας, ενώ ο τραυματισμένος από πυροβολισμό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το αιματηρό επεισόδιο.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, ενώ ένα άτομο που φέρεται να πυροβόλησε έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Στο beach bar οι αστυνομικοί βρήκαν και τέσσερις κάλυκες από όπλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα