ΑΘΗΝΑ
23:03
|
19.09.2024
Ισραηλινοί διαδηλωτές διαδήλωσαν στο Τελ Αβίβ και στην Χάιφα το βράδυ του Σαββάτου.
Διαδηλωτές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χιλιάδες Ισραηλινοί βγήκαν στους δρόμους το Σάββατο, 17/8, απαιτώντας μια συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων-ομήρων με τις παλαιστινιακές οργανώσεις στη Γάζα.

Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν στην πλατεία Κάπλαν, στο κέντρο του Τελ Αβίβ, για να πιέσουν την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου να ολοκληρώσει μια συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων-ομήρων, σύμφωνα με τον κρατικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα KAN.

Οι διαδηλωτές απείλησαν ότι θα εντείνουν τις διαδηλώσεις αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι διαδηλωτές φώναζαν εναντίον του Νετανιάχου και τον κατηγόρησαν ότι αδιαφορεί για τις ζωές των ομήρων στη Γάζα.

Η ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth ανέφερε ότι «χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν στη Χάιφα (βόρεια) και σε δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα, ζητώντας συμφωνία ανταλλαγής ομήρων, κατάπαυση του πυρός και πρόωρες εκλογές για την απομάκρυνση της κυβέρνησης Νετανιάχου».

Νωρίτερα, οι οικογένειες των Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται στη Γάζα δήλωσαν ότι ο Νετανιάχου τορπιλίζει μια συμφωνία θέτοντας νέους όρους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα