ΑΘΗΝΑ
23:24
|
21.09.2024
Υπό το πρόσχημα των ανθρωπιστικών ιδεών, αυτοί οι «αγωνιστές για τη δικαιοσύνη» προωθούν ποινικές διώξεις κατά των ρωσικών αρχών.
Απαγορεύτηκε η λειτουργία στη Ρωσία του ιδρύματος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της συζύγου του Αμάλ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ίδρυμα του Αμερικανού ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ και της συζύγου του, δικηγόρου για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν, κηρύχθηκε «ανεπιθύμητη» οργάνωση και ως εκ τούτου απαγορεύτηκε η λειτουργία του στη Ρωσία, ανακοίνωσε η γενική εισαγγελία της χώρας.

Το Ίδρυμα Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη, αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση, το οποίο υποστηρίζει ότι αγωνίζεται κυρίως για τη δικαιοσύνη και την ισότητα, «διεξάγει έργο σε χολιγουντιανή κλίμακα που αποσκοπεί στη δυσφήμηση της Ρωσίας, υποστηρίζει ενεργά ψεύτικους πατριώτες και μέλη απαγορευμένων εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών οργανώσεων», αναφέρει η ρωσική εισαγγελία σε ανακοίνωσή της με τίτλο: «Η ρωσική γενική εισαγγελία εκτίμησε το υποκριτικό ταλέντο των ακτιβιστών του Χόλιγουντ».

Υπό το πρόσχημα των ανθρωπιστικών ιδεών, αυτοί οι ‘αγωνιστές για τη δικαιοσύνη’ (…) προωθούν πρωτοβουλίες για ποινικές διώξεις κατά των πλέον υψηλόβαθμων ρωσικών αρχών, καταγγέλλει επίσης η ρωσική γενική εισαγγελία και καταλήγει τονίζοντας: οι δραστηριότητες της μη κυβερνητικής οργάνωσης Clooney Foundation for Justice κηρύχθηκαν ανεπιθύμητες στο έδαφος της χώρας μας.

Οι έλεγχοι των ρωσικών αρχών κατά αυτού του των μη κυβερνητικών οργανώσεων της Δύσης έχουν αυξηθεί μετά τον πόλεμο με την Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξι χρόνια χωρίς τον Ζακ: No Zackie, no peace

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα