ΑΘΗΝΑ
08:40
|
12.09.2024
Συνολικά, ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 8, ενώ στου δύο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση 500 ευρώ.
Ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι, σφραγίστηκε το beach bar στη Χαλκιδική
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Eλεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι τελευταίοι τρεις Βούλγαροι κατηγορούμενοι για την άγρια συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής.

Στους δύο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση 500 ευρώ. Συνολικά, ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 8 που πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Πολυγύρου.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar φέρεται να υποστήριξε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Πρόσθεσε πως ούτε ο ίδιος ούτε οι εργαζόμενοι στο κατάστημα, έχουν κάποια ανάμειξη στη συμπλοκή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το περιστατικό. Τη Δευτέρα, μάλιστα, ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο άτομα και πλέον οι αρχές αναζητούν συνολικά πέντε άτομα.

Στο μεταξύ λουκέτο μπήκε στο beach bar,  όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς. Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και τη σφράγισή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συμπλοκή ξεκίνησε όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλοτσιές.

Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε πύρινο κλοιό το Λος Άντζελες-Κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

«Να δοθούν χαρτιά στους επιζήσαντες του ναυαγίου της Πύλου»-Συγκέντρωση την Παρασκευή 13/9

Διάσωση 38 μεταναστών νότια της Γαύδου-Τους περισυνέλεξε δεξαμενόπλοιο

Γάζα: Νεκροί από βόμβες του Ισραήλ έξι εργαζόμενοι της UNRWA-Οργισμένη αντίδραση Γκουτέρες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα