ΑΘΗΝΑ
21:08
|
16.09.2024
Άνδρα των ΜΑΤ να απειλεί διαδηλωτές κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πεντέλη, κατέγραψαν οι κάμερες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η ελληνική αστυνομία υπάρχει για την προστασία των πολιτών και όχι για τον εκφοβισμό τους», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε παρέμβασή του σχετικά με την συμπεριφορά άνδρα των ΜΑΤ κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πεντέλη.

Απέναντι στους διαδηλωτές που υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μετέβη στην Πεντέλη μία εβδομάδα μετά την κατασκαφή, βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και οι κάμερες κατέγραψαν άνδρα των ΜΑΤ να κάνει απειλητικά νοήματα και να απαντά «Θα τα πούμε μετά» σε διαδηλώτρια.

Εγκαλώντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Στέφανος Κασσελάκης του ζητά να ενημερώσει «τι “θα πει μετά” το συγκεκριμένο όργανο της τάξης σε συμπολίτη μας η οποία διαμαρτυρόταν σήμερα στην Πεντέλη; Σε τι ακριβώς “θα λογαριαστούμε” μόλις φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες;».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να απομονώσει τα “σταγονίδια”, έχει αποφασίσει να τα βάλει στην πρώτη γραμμή; Η ελληνική αστυνομία υπάρχει για τη προστασία των πολιτών και όχι για τον εκφοβισμό τους», τονίζει.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Κατηγορίες στον Ράιαν Γ. Ρουθ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για κλιμάκωση του πολέμου στο Λίβανο

Δημοσκόπηση Alco: Μείωση ποσοστών ΝΔ, μικραίνει η ψαλίδα της δεύτερης θέσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα