ΑΘΗΝΑ
00:06
|
13.09.2024
Η τελευταία σορός φέρεται να ανήκει στην 18χρονη κόρη του Μάικ Λιντς, Χάνα.
Το μοιραίο γιοτ Bayesian
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια ξεκίνησαν οι ιταλικές αρχές για τη βύθιση του ιστιοφόρου γιοτ Bayesian, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Εισαγγελία του Τέρμινι Ιμερέζε διερευνά γιατί το πολυτελές γιοτ ανατράπηκε στις ακτές του Πορτιτσέλο γύρω στις 5 το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην εισαγγελική ομάδα.

Η ομάδα με επικεφαλής τον Αμπρότζιο Καρτόζιο, διερευνά αδικήματα «ναυαγίου και πολλαπλών κατηγοριών για υπαίτια ανθρωποκτονία κατά αγνώστου», σύμφωνα με το Palermo Today.

Για αύριο το πρωί έχει ανακοινωθεί συνέντευξη Τύπου από την εισαγγελία, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται.

Ένα πτώμα που πιστεύεται ότι είναι της κόρης του Μάικ Λιντς, Χάνα, βρέθηκε μετά τη βύθιση του σούπερ γιοτ Bayesian, ανακοίνωσε η ιταλική ακτοφυλακή.

Η ιταλική ακτοφυλακή δήλωσε ότι ο έκτος και τελευταίος αγνοούμενος εντοπίστηκε στο σκάφος. Ένα έβδομο άτομο είχε εξαρχής βρεθεί νεκρό.

Ο Βιντσένζο Ζαγκαρόλα είπε ότι η αναζήτηση για τη Χάνα δεν ήταν ούτε «εύκολη ούτε γρήγορη», συγκρίνοντας το βυθισμένο γιοτ με ένα «18όροφο κτίριο γεμάτο νερό».

Ο Μάικ Λιντς, η κόρη του Χάνα, ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ, η σύζυγός του, Τζούντι Μπλούμερ, ο δικηγόρος του, Κλίφορντ Τσανς, ο Κρις Μόρβιλο και η σύζυγός του, Νέντα Μόρβιλο, χάθηκαν όταν το γιοτ βυθίστηκε γύρω στις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Δεκαπέντε από τους 22 επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Λιντς, Άντζελα Μπακάρες, διασώθηκαν από πληρώματα έκτακτης ανάγκης, αφού το γιοτ υπέστη καταστροφική ζημιά λόγω του υδάτινου υαλοπίνακα.

Η ομάδα είχε προσκληθεί στο πλοίο για να γιορτάσει τη δικαστική απόφαση αθώωσης του Λιντς για απάτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρώτο debate με τη Χάρις να κερδίζει τις εντυπώσεις και να εκνευρίζει τον Τραμπ

Οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι κοντραρίστηκαν επανειλημμένα σε θέματα οικονομίας, μετανάστευσης, αμβλώσεων, του Ισραήλ κ.ά.. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει την αντίπαλό του.
ΣΥΝΑΦΗ

Τελείωσε ο Κασσελάκης από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λέει η Π.Γ.

Πρόστιμα σε ψηφιακές πλατφόρμες για παραπληροφόρηση σχεδιάζει η Αυστραλία

Είμαι εδώ, λέει ο Κασσελάκης, καταγγέλλοντας εκτροπή και προβοκάτσιες

Δημοσκόπηση Μetron Analysis: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα