ΑΘΗΝΑ
03:34
|
29.09.2024
Ομάδα της Χαμάς θα συναντηθεί με Αιγύπτιους αξιωματούχους για τις τελευταίες εξελίξεις στις συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια αντιπροσωπεία της Χαμάς αναμένεται να φθάσει στο Κάιρο το απόγευμα του Σαββάτου, 24/8, για να επαναλάβει τις συνομιλίες για την ανταλλαγή ομήρων και την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, οι οποίες έχουν κολλήσει λόγω της άρνησης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου να εγκαταλείψει τον έλεγχο του διαδρόμου Φιλαδέλφεια στα σύνορα Γάζας-Αιγύπτου και του περάσματος της Ράφα.

Η αντιπροσωπεία της Χαμάς θα συναντηθεί με Αιγύπτιους αξιωματούχους για να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός, δήλωσε το Σάββατο στο Anadolu παλαιστινιακή πηγή που γνωρίζει την κατάσταση, ζητώντας ανωνυμία.

Ωστόσο, δεν παρείχε πρόσθετες πληροφορίες.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται δύο ημέρες μετά την άφιξη στο Κάιρο μιας ισραηλινής αντιπροσωπείας ασφαλείας και μιας αμερικανικής ομάδας.

Και οι δύο αντιπροσωπείες συμμετέχουν στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός, αλλά οι πιθανότητες επιτυχούς έκβασης φαίνονται λίγες λόγω της επιμονής του Νετανιάχου να συνεχίσει τη στρατιωτική επίθεση στη Γάζα και να διατηρήσει τον έλεγχο στρατηγικών περιοχών, όπως ο διάδρομος Φιλαδέλφεια στα αιγυπτιακά σύνορα και ο κόμβος Νετσαρίμ, που χωρίζει τις βόρειες και νότιες περιοχές του θύλακα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα