ΑΘΗΝΑ
20:49
|
16.09.2024
Δύο γυναίκες χτυπήθηκαν και μία από αυτές νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη νυχτερινή επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.
fpv drone
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Kατάσταση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήθηκε στην περιοχή Οστρογόζκι της περιφέρειας Βορόνιεζ για την αντιμετώπιση των συνεπειών μετά την επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος τη νύχτα, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Αλεξάντερ Γκουσιόφ στο κανάλι του Telegram.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκε σε ισχύ στην επικράτεια τριών οικισμών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πυρκαγιάς και της πυροδότησης εκρηκτικών αντικειμένων στην περιοχή Οστρογκόζκι. Ένα χωριό και μια σύμπραξη κηπουρών εκκενώθηκαν – συνολικά περίπου 200 άτομα. Άνοιξε ένα καταφύγιο έκτακτης ανάγκης, αλλά σχεδόν όλοι οι άνθρωποι φιλοξενήθηκαν από συγγενείς.

Οι δομές των πολιτών δεν υπέστησαν ζημιές, δήλωσε ο Γκούσεφ. Επίσης πρόσθεσε πως:

Διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ενδέχεται να υπάρξουν λόγω βλάβης σε γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα χωριό της περιφέρειας Οστρογκόζκι. Οι ειδικοί του ενεργειακού τομέα θα αρχίσουν να εξαλείφουν τις συνέπειες αφού λάβουν άδεια από τις επιχειρησιακές υπηρεσίες.

Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν και μία από αυτές νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη νυχτερινή επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος, πρόσθεσε ο Γκουσιόφ.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, πέντε μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν τη νύχτα στην περιοχή Βορόνιεζ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Κατηγορίες στον Ράιαν Γ. Ρουθ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για κλιμάκωση του πολέμου στο Λίβανο

Δημοσκόπηση Alco: Μείωση ποσοστών ΝΔ, μικραίνει η ψαλίδα της δεύτερης θέσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα