ΑΘΗΝΑ
01:01
|
20.09.2024
Χτυπήθηκαν Ουκρανοί μαχητές που επρόκειτο να σταλούν στο Κουρσκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν αεροπορική βομβιστική επίθεση υψηλής εκρηκτικότητας στην περιοχή του Σούμι εναντίον μιας ομάδας Ουκρανών μαχητών που επρόκειτο να σταλούν στην περιοχή του Κουρσκ, δήλωσε στο RIA Novosti ο συντονιστής των ενόπλων δυνάμεων, Νικολάι Σεργκέι Λεμπέντεφ.

Όπως δήλωσε η πηγή:

Στις τέσσερις τα ξημερώματα, η FAB (βόμβα υψηλής εκρηκτικότητας) χτύπησε το χωριό Γιουνακιόφσκι στο Σούμι. Οι Μπαντερικοί συγκεντρώθηκαν εκεί σε μια στήλη για να σταλούν στην περιοχή του Κουρσκ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Λεμπέντεφ δήλωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα είχαν πραγματοποιήσει πολλά πλήγματα σε στόχους και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Σούμι. Συγκεκριμένα, μαχητές που υποτίθεται ότι θα στέλνονταν στην περιοχή του Κουρσκ δέχθηκαν επίθεση στο Γλουχόφ.

Ως αποτέλεσμα, τουλάχιστον 20 στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χτυπήθηκαν.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας στις 23 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των μαχών στην περιοχή του Κουρσκ, οι ουκρανικές δυνάμεις έχασαν περισσότερους από 5,1 χιλιάδες στρατιώτες και 69 άρματα μάχης.

Στις περιοχές Κουρσκ, Μπέλγκοροντ και Μπριάνσκ ισχύει καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης για την ασφάλεια των πολιτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα