ΑΘΗΝΑ
02:04
|
20.09.2024
Έφυγε σήμερα και κηδεύεται αύριο από τον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων. Θα ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία της σε χωριό του Ναυπλίου.
Βέτα Προέδρου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών η βετεράνος τραγουδίστρια και ηθοποιός της μεταπολεμικής ελαφράς μουσικής, Βέτα Προέδρου.

Η κηδεία της θα τελεστεί στον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων επί της οδού Μετσόβου.

Σε ανάρτηση της είδησης θανάτου τής που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιός και βουλευτής του «Πλεύση Ελευθερίας», Σπύρος Μπιρμπίλας, αναφέρει:

«Ένα θλιβερό νέο στην αρχή της εβδομάδας είναι η αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας ηθοποιού με τη βελούδινη φωνή της Βέτας Προέδρου…Έφυγε σήμερα και κηδεύεται αύριο από τον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου. Θα ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία της σε χωριό του Ναυπλίου, εκεί που γύρισε την πρώτη της ταινία ‘Επιστροφή στις Μυκήνες’.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1935 έκανε σημαντικές εμφανίσεις στον ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως άφησε εποχή με την ιδιόμορφη ζεστή φωνή της στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές της και στο τραγούδι αφού ως μούσα του Χαιρόπουλου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα νυχτερινά καλά μαγαζιά.

Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιο-λεύκωμα του ΤΑΣΕΗ που υπήρξε εκλεκτό μέλος του, το 2018. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Βέτα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Art Athina: Ξεκίνησε το ραντεβού με την τέχνη στο Ζάππειο

100 χρόνια μπροστά, ο Βαν Γκογκ και στην αντίληψη της κίνησης των αστεριών

Ξεκίνησε το φεστιβάλ Μπαρόκ στη Γερμανική Εκκλησία Αθήνας

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Για πρώτη φορά masterclasses αφιερωμένα στην τέχνη της όπερας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα