ΑΘΗΝΑ
01:06
|
20.09.2024
«Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα», τόνισε ο δήμαρχος Ιωάννης Μαλλίνης εξηγώντας την απόφασή του μετά το τραγικό συμβάν στο Πευκοχώρι.
Κλειστές παιδικές χαρές στη Σιθωνία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών για λόγους ασφαλείας αποφάσισε ο δήμαρχος Σιθωνίας στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Μια απόφαση σ’ αντίδραση στο πρόσφατο τραγικό συμβάν σε λούνα παρκ του Πευκοχωρίου (Κασσάνδρα, πρώτο πόδι), όπου ένας 19χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, με δημόσια ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η ασφάλεια των παιδιών, τόνισε, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, οι παιδικές χαρές θα παραμείνουν κλειστές.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες σφράγισης των παιδικών χαρών, ενώ παράλληλα διενεργούν ενδελεχείς ελέγχους για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα