ΑΘΗΝΑ
20:40
|
20.09.2024
Ο εμβολιασμός των παιδιών θα ξεκινήσει 1η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει τρεις μέρες.
Εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τριήμερη κατάπαυση πυρός φέρεται να συμφωνήθηκε μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς προκειμένου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) να πραγματοποιήσει εμβολιασμούς κατά της πολιομυελίτιδας.

Οι ισραηλινές αρχές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μια σειρά «ανθρωπιστικών παύσεων» του πυρός, διάρκειας τριών ημερών η καθεμία, στην κεντρική, νότια και βόρεια Λωρίδα της Γάζας, προκειμένου να ξεκινήσει από την Κυριακή η εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών κατά της πολιομυελίτιδας, ανακοίνωσε ένα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Αυτό που συζητήσαμε και έγινε δεκτό είναι ότι η εκστρατεία θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα υπάρξει ανθρωπιστική παύση» για πολλές ώρες καθημερινά, είπε ο Ρικ Πίπερκορν, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Γάζα.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πίπερκορν είπε, ότι το ίδιο προβλέπεται στη συνέχεια να γίνει στο νότιο και το βόρειο τμήμα του θύλακα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 12 νεκροί (upd)

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα