ΑΘΗΝΑ
19:41
|
21.09.2024
Εκτός από τα βίντεο των χρηστών, η υπηρεσία θα παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης λευκορωσικών τηλεοπτικών καναλιών.
Youtube
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Λευκορωσία θα δημιουργήσει το δικό της ανάλογο της διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής βίντεο YouTube, το έργο θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης Βλαντιμίρ Περτσόφ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος:

Η υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο videobel.by είναι η πρώτη μας πλατφόρμα OTT [over-the-top media service], η οποία θα φιλοξενεί προγράμματα και διάφορες ενότητες. Και ακόμη και τις εκτός αέρα δραστηριότητες των δημιουργών περιεχομένου βίντεο. Αν θέλετε, πρόκειται για ένα μάλλον αδύναμο ανάλογο, αλλά ένα τέτοιο πρώτο βήμα προς τη δημιουργία ενός λευκορωσικού YouTube.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αδύνατο να προβλεφθεί πώς θα εξελιχθεί περαιτέρω η κατάσταση με το YouTube, του οποίου η ταχύτητα λήψης και αναπαραγωγής έχει πρόσφατα επιβραδυνθεί στην Ρωσία, και άλλες υπηρεσίες OTT.

Επιπλέον πρόσθεσε:

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ο Λευκορώσος τηλεθεατής θέλει να παρακολουθεί (και όχι μόνο Λευκορωσικά) βίντεο κατά παραγγελία μέσω προσωπικού υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου, όπου τον βολεύει, την ώρα που τον βολεύει να το κάνει. Το έργο αυτό θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Είπε ότι εκτός από τα βίντεο των χρηστών, η υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο θα παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των κυριότερων τηλεοπτικών καναλιών της Λευκορωσίας σε πραγματικό χρόνο, ενώ στην κεντρική σελίδα θα υπάρχει επίσης ροή των κυριότερων ειδήσεων του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Belta.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Κίνα: Εκτόξευση έξι νέων δορυφόρων στο Διάστημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα