ΑΘΗΝΑ
02:17
|
19.09.2024
Μητσοτάκης και Κασσελάκης στη Θεσσαλία, ένα χρόνο μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.
Μητσοτάκης-Κασσελάκης σε Θεσσαλία και Βόλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς έχει πια συμπληρωθεί ένας χρόνος από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel. Ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερωθεί για τα έργα αποκατάστασης και ανασυγκρότησης της περιοχής.  

Το πρόγραμμα της περιοδείας ξεκίνησε από τη Λάρισα όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το νέο γραφείο κτηματογράφησης, το οποίο αποτελεί την έδρα του κτηματολογίου για ολόκληρη τη Θεσσαλία. Εκεί ο Πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την επιτάχυνση των διαδικασιών για τη ψηφιοποίηση των εγγράφων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενώ παρακολούθησε, σε πραγματικό χρόνο, τον ψηφιακό έλεγχο εγγράφων με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, μια διαδικασία που χρειάζεται πια μόλις πέντε λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο δημαρχείο Φαρκαδόνας όπου συμμετείχε σε μια ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του ίδιου του πρωθυπουργού, των αρμοδίων υπουργών και των τοπικών αρχών, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που προκάλεσαν οι θεομηνίες στην περιοχή αλλά και τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας πραγματοποίησε κινητοποίηση με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη.

Στις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με τίτλο: «Στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας -φράγματα, υποδομές και έργα υδρονομίας», στο δημαρχείο Κιλελέρ.

Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη στον Βόλο, για αυτοψία στις περιοχές που πλήττονται από την περιβαλλοντική καταστροφή, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στις 12:00 στον ποταμό Ξηριά, εκεί όπου εκδηλώθηκε το πρόβλημα με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια που καταλήγουν στον Παγασητικό. Στις 13:00 θα έχει σύσκεψη με φορείς της περιοχής, στο διοικητήριο στον Βόλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 260 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στην Μιανμάρ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο με το Λίβανο, μετά το νέο κύμα εκρήξεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα