ΑΘΗΝΑ
20:13
|
16.09.2024
Ξανά στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, σχεδόν σαράντα μέρες μετά τη διαγραφή του.
Kίνηση εκτόνωσης της έντασης, ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του SYRIZA
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ούτε σαράντα… δεν ήταν τελικά οι ημέρες του Παύλου Πολάκη εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Χανιώτης βουλευτής που είχε διαγραφεί στις 25 Ιουλίου ύστερα από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή την απαξιωτική συμπεριφορά του σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, επιστρέφει στα έδρανα στου ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Όπως αναφέρεται σε επιστολή του νέου προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα: «Μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Γνώστες των εσωτερικών υποθέσεων της Κουμουνδούρου, κάνουν λόγο για μια δεύτερη -μετά τη διαγραφή της Αθηνάς Λινούκίνηση εκτόνωσης της έντασης, ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και όλοι αναμένουν πλέον τις επόμενες κινήσεις του Παύλου Πολάκη που μετά τη διαγραφή του έθεσε ανοιχτά θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε, να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση πιστεύοντας ότι ήταν μια ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά από το περιστύλιο της Βουλής ο βουλευτής Χανίων. «Η επανένταξή μου στην Κ.Ο. δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. – Ό,τι έχω πει ισχύει», συμπλήρωσε.

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μία ενημέρωση από τον Νίκο Παππά», είπε αιχμηρά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατηγορίες στον Ράιαν Γ. Ρουθ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για κλιμάκωση του πολέμου στο Λίβανο

Δημοσκόπηση Alco: Μείωση ποσοστών ΝΔ, μικραίνει η ψαλίδα της δεύτερης θέσης

Αναβαθμίζονται τα συστήματα πυρόσβεσης σε Αρχαία Αγορά και Κεραμεικό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα