ΑΘΗΝΑ
22:51
|
24.06.2026
Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Άννα Διαμαντοπούλου πρότεινε εκτός των τηλεοπτικών debate να δημιουργηθεί και ένα κανάλι στο επίσημο YouTube του ΠΑΣΟΚ.
Άννα Διαμαντοπούλου: Είναι αυτονόητο πως πρέπει να γίνει debate
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Απαραίτητη προϋπόθεση για μια σοβαρή εκλογική διαδικασία η διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων» τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξή της στο Mega.

Η ίδια αποκάλυψε πως απέστειλε ξανά επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης) για το ζήτημα, ζητώντας να διασαφηνιστεί γιατί δεν έχει ακόμα προταθεί στους υποψηφίους ακριβής ημερομηνία για το debate. Επιπλέον η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πρότεινε εκτός των τηλεοπτικών debate να δημιουργηθεί και ένα κανάλι στο επίσημο YouTube του ΠΑΣΟΚ, το οποίο να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα θεματικά debate μεταξύ των υποψηφίων, όπως π.χ. για την οικονομία, την ενέργεια, το δημογραφικό ζήτημα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Τραμπ και Ερντογάν πλησιάζουν σε συμφωνία για τους κινητήρες των μαχητικών Kaan

Έφαγε τα μούτρα του ο Νετανιάχου με το μνημόνιο ΗΠΑ-Ιράν, αναφέρει ανάλυση στο Reuters

Δεν υπογράφει ο Τραμπ το Ν/Σ για τη στέγη για να εγκριθεί άλλο για το εκλογικό σύστημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα