ΑΘΗΝΑ
14:27
|
20.09.2024
Επτά νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, είναι ο απολογισμός των θυμάτων στην πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας μετά το νέο κύμα επιθέσεων από τη Ρωσία.
7 νεκροί από τη ρωσική επίθεση στη Λβιβ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επτά νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, είναι ο απολογισμός των θυμάτων στην πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας μετά το νέο ολονύχτιο κύμα επιθέσεων από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας. Ο δήμαρχος της Λβιβ, Αντρίι Σαντόβι, ανακοίνωσε τον απολογισμό των θυμάτων της επίθεσης μέσω Telegram και ανέφερε ότι η Ρωσία επιτέθηκε με drones και με υπερηχητικούς πυραύλους τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου.

Ουκρανοί αξιωματούχοι διευκρίνισαν ότι ανάμεσα στα θύματα είναι ένα βρέφος και δύο κορίτσια, ηλικίας 9 και 14 ετών.

Στο μεταξύ, εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα 4/9 στο Κίεβο κατά την αναχαίτιση ρωσικών πυραύλων από την ουκρανική αεράμυνα.

Με αφορμή την επίθεση σήμερα στη Λβιβ και τη χθεσινή πολύνεκρη επίθεση στην Πολτάβα της κεντρικής Ουκρανίας ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε εκ νέου τους συμμάχους του να βοηθήσουν στην αντιαεροπορική άμυνα και ζήτησε να επιτραπούν μεγάλου βεληνεκούς πλήγματα στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Όποιος πείθει τους εταίρους να δώσουν στην Ουκρανία περισσότερες δυνατότητες μεγάλου βεληνεκούς για να απαντήσει όπως πρέπει στον τρόμο, εργάζεται για να εμποδίσει ακριβώς αυτού του είδους τα ρωσικά τρομοκρατικά πλήγματα σε ουκρανικές πόλεις, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός 23χρονος που υπηρετούσε σε θέρετρο της Αεροπορίας στην Πιερία

Ινδία: «Παραπλανητικό» το δημοσίευμα ότι πουλήσαμε οβίδες στους Ουκρανούς

Τραμπ: Θα φταίνε οι Εβραίοι αν χάσω τις εκλογές

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα