ΑΘΗΝΑ
23:10
|
28.06.2026
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο τελικό του ακοντισμού F54 o Στεφανουδάκης στους Παραολυμπιακούς του Παρισιού.
30 μέτρα και 13 εκατοστά η καλύτερη βολή του Έλληνα αθλητή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Στεφανουδάκης -σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής μαζί με τη Δώρα Πασχαλίδου- στον τελικό του ακοντισμού στην κατηγορία F54, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι.

Ο Έλληνας αθλητής πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, μετά το χρυσό στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και το χάλκινο στο Λονδίνο το 2012, καθώς στην δεύτερη προσπάθεια, έστειλε το ακόντιο του στα 30 μέτρα και 13 εκατοστά κι έτσι, θα βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Οι υπόλοιπες προσπάθειες του Στεφανουδάκη, μετρήθηκαν στα 28.38μ, 29.36μ, 28.54μ, 28.30μ, ενώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν άκυρη.
  
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος βάν Ρεβένκο με 30.77μ. και το αργυρό, ο Μεξικανός, Εντγκαρ Φουέντες με 30.53 μέτρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Οζιέ

Μουντιάλ: Ορίστηκε η φάση των νοκ άουτ, καθώς 16 ομάδες αποχωρούν μετά τη φάση των ομίλων

Όταν ο Καπαμπλάνκα συνάντησε τον Τζιμ Μόρισον

Μουντιάλ 2026: Πρωτιές για Γαλλία και Βέλγιο, ιστορική πρόκριση για το Πράσινο Ακρωτήρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα