ΑΘΗΝΑ
08:36
|
20.09.2024
Η τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας στις τριήμερες γενικές εκλογές της Ρωσίας σε διάφορα επίπεδα ξεκινά την Κυριακή.
Οι κάτοικοι 25 περιοχών της Ρωσίας θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν σε διαδικτυακή ψηφοφορία για πρώτη φορά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας στις τριήμερες γενικές εκλογές της Ρωσίας σε διάφορα επίπεδα στις περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης και οκτώ συνιστωσών γειτονικών στα σύνορα, ξεκινά την Κυριακή, μεταδίδει το πρακτορείο TASS. Η πρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσίας (CEC) Έλα Παμφίλοβα δήλωσε νωρίτερα ότι η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Τα εκλογικά τμήματα σε 49 ρωσικές περιφέρειες άνοιξαν την πρώτη ημέρα των εκλογών σε διάφορα επίπεδα, στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου αποφασίστηκε η διεξαγωγή τριήμερων εκλογών. Άλλες 13 συνιστώσες οντότητες ενώθηκαν μαζί τους το επόμενο πρωί. Την Κυριακή θα ξεκινήσει η ψηφοφορία σε 21 ακόμη συνιστώσες.

Οι κάτοικοι 25 περιοχών της Ρωσίας θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν σε διαδικτυακή ψηφοφορία, σε έξι από αυτές – για πρώτη φορά.

Περίπου 100.000 δυνητικά επικίνδυνες ενέργειες κατά της πύλης της CEC αποκλείστηκαν από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, με 232 περιπτώσεις να είναι εξαιρετικά κρίσιμες, είπε η Παμφίλοβα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία

Βόλος: Ξεκινάει η δίκη για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου

Ξανά στα δικαστήρια το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα